x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Campanie de imagine in PNL: Banii de la Guvern, scoşI la inaintare

Campanie de imagine in PNL: Banii de la Guvern, scoşI la inaintare

de Jurnalul National    |    07 Sep 2007   •   00:00

Miniştrii liberali ai Agriculturii, Sănătăţii şi Culturii, au recomandat, vineri, aleşilor locali ai partidului să utilizeze ca argument, in campania pentru alegerea primarilor şi consilierilor, măsurile luate de guvern pentru sprijinirea comunităţilor, transmite corespondentul Mediafax .


Recomandarea a fost făcută la Vaslui, unde are loc şedinţa Biroului Permanent al Ligii Aleşilor Locali din PNL. Cel mai vehement a fost ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, care le-a cerut primarilor şi conslierilor locali din ţară să se folosească in campaniile electorale de argumentul fondurilor guvernamentale date ca subvenţii agricultorilor."In orice discuţii pe care le aveţi cu oamenii, aveţi un argument zdrobitor, cel al sumelor pe care Guvernul Tăriceanu le-a dat in teritoriu. Cred că orice alt partid, in afară de liberali, ar fi fructificat mult mai bine acest sprijin financiar. S-ar fi bătut in piept şi ar fi făcut din asta o motivaţie de a deveni eroi naţionali", a declarat la ministrul Remeş.


La răndul său, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, le-a cerut aleşilor locali să stea "cu ochii pe spitale, pentru ca banii foarte mulţi ajunşi in teritoriu să fie cheltuiţi pănă la sfărşitul anului". Ca argument, ministrul Nicolaescu a vrut să scoată in evidenţă faptul că actualul Guvern a avut grijă şi de sistemul sanitar din teritoriu, prin alocarea de fonduri importante pentru unităţile spitaliceşti. Nu in cele din urmă, ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, a subliniat că şi in domeniul cultural s-au distribuit sume "istorice", acesta incetănd să mai fie "o cenuşăreasă a bugetului".

×
Subiecte în articol: politic