x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Canalul de YouTube al Senatului, suspendat o săptămână din cauza Dianei Șoșoacă

Canalul de YouTube al Senatului, suspendat o săptămână din cauza Dianei Șoșoacă

16 Sep 2021   •   11:53
Canalul de YouTube al Senatului, suspendat o săptămână din cauza Dianei Șoșoacă
Sursa foto: Lucian Alecu

Canalul de YouTube al Senatului a fost suspendat o săptămână din cauza Dianei Iovanovici Șoșoacă. Senatul a solicitat reevalurea situației, însă cererea a fost respinsă. Următoarea sancțiune este de 14 zile, iar la a treia abatere se suspendă definitiv canalul.

„Activitățile de publicare de înregistări video și de live streaming ale canalului de YouTube al Senatului României sunt suspendate pe o perioadă de 7 zile, începând cu data de 14 septembrie 2021, ora 18.58. Motivul invocat de YouTube pentru suspendarea contului este , iar regula încălcată a fost . Mai exact, este vorba despre o declarație politică a dnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă, declarație care, conform YouTube, încalcă ”, potrivit unui comunicat al Senatului.

Senatul României, prin departamentul de specialitate, a solicitat YouTube reevalurea situației, însă cererea a fost respinsă.

„Regulile YouTube prevăd faptul că, în interval de 90 de zile, abonatului care acumulează 3 abateri de la reguli, îi va fi suspendată activitatea canalului. Așa cum am precizat, în acest moment, canalul de YouTube al Senatului României are activitatea suspendată pentru 7 zile, iar anterior, în luna aprilie, YouTube trimisese un avertisment pentru același tip de abatere. Următoarea sancțiune prevăzută pentru încălcarea regulamentului YouTube este de 14 zile. Canalul de YouTube al Senatului va fi suspendat definitiv în situația în care se va înregistra o a treia abatere”, conform sursei citate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: diana sosoaca