x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatul PDL (USP) la Primăria Hunedoara, amendat pentru că a vorbit la megafon în perioada de "linişte electorală" (VIDEO)

Candidatul PDL (USP) la Primăria Hunedoara, amendat pentru că a vorbit la megafon în perioada de "linişte electorală" (VIDEO)

de Monalise Hihn    |    09 Iun 2012   •   17:10
Candidatul PDL (USP) la Primăria Hunedoara, amendat pentru că a vorbit la megafon în perioada de "linişte electorală" (VIDEO)

Deputatul PDL Viorel Arion, care candideaza la Primaria Hunedoara din partea USP (PDL+UNPR+ramasite din PNTCD) a fost amendat cu 1.400 de lei pentru continuarea campaniei electorale. 'In cursul zilei de 09.06.2012, Politia Municipiului Hunedoara a fost sesizata prin intermediul Serviciului National Apeluri de Urgenta 112 cu privire la faptul ca, pe raza municipiului Hunedoara, se continua propaganda electorala dupa incheierea oficiala a campaniei electorale, de catre reprezentantii unui partid politic care lanseaza mesaje cu caracter electoral cu ajutorul unui automobil dotat cu instalatie de sonorizare.

In urma sesizarii, politistii hunedoreni au identificat doua persoane, Viorel Arion, de 51 de ani si MIHAI A., de 21 de ani, ambii din Hunedoara, care au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare de 1.400 lei fiecare pentru incalcarea dispozitiilor articolului 103, lit. q) din Legea nr. 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare', se arata in comunicatul IPJ Hunedoara. De altfel, deja la 112 au fost inregistrate impotriva lui Arion 22 de reclamatii privind incalcarea legislatiei. Culmea, el este deputat, deci cel care face legea este primul care o incalca.

×