x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatură SURPRIZĂ la prezidențiale. „Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare”

Candidatură SURPRIZĂ la prezidențiale. „Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare”

31 Mai 2019   •   08:07
Candidatură SURPRIZĂ la prezidențiale. „Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare”
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Surpriză uriașă pe scena politică.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a anunțat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, faptul că va candida la alegerile prezidențiale din 2019.

”Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România.

Am așteptat-o pe Gabi, la 8 seara, în fața casei, în fața ușii, și i-am spus că merg la Victor și îl voi anunța că voi candida la prezidențiale. Mi-a spus: ”Florin, te-ai gândit bine?”. Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare. M-a determinat starea în care se găsește familia mea. E inadmisibil să nu am siguranță, să îmi las familia când plec de acasă.

Nu am bani să mă bat cu nimeni. Se spune că sunt putred de bogat. Am un grup de prieteni lângă mine. Bani de benzină aș avea. Ce să fac, să stau liniștit cu mâinile în sân să vină Gigel și Costel să mă terorizeze? Eu candidez ca să câștig, nu ca să mă aflu în treabă. Sunt convins că toate serviciile o să fie pe mine.”, a spus Florentin Pandele.

×
Subiecte în articol: florentin pandele