x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Drulă, după condamnarea lui Arsene: Ciolacu să scoată de la sertar inițiativa Fără Penali

Drulă, după condamnarea lui Arsene: Ciolacu să scoată de la sertar inițiativa Fără Penali

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2023   •   18:45
Drulă, după condamnarea lui Arsene: Ciolacu să scoată de la sertar inițiativa Fără Penali

„Marcel Ciolacu să scoată de la sertar inițiativa Fără Penali în Funcții Publice”, cere președintele USR, după ce președintele Con siliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare.

„După condamnarea definitivă de azi (vineri - n.r.), pesedistul Ionel Arsene ar fi plecat la închisoare direct din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Dacă nu ar fi fugit din țară. În acest context, președintele USR, Cătălin Drulă, îi cere lui Marcel Ciolacu să scoată de la sertar inițiativa Fără Penali în Funcții Publice”, transmite USR.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost condamnat definitiv, vineri, la 6 ani și 8 luni de închisoare. El este acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni în 2013 la conducerea ANI pentru a îndeparta din funcție un rival politic.

„Marcel Ciolacu l-a ținut în brațe până azi și a refuzat să îi ceară demisia. În loc de scuze, îi cer liderului PSD să scoată de la sertar proiectul Fără Penali în Funcții Publice. Inițiativa pentru care am strâns peste un milion de semnături e blocată de PSD în parlament de 5 ani. Momentul lustrației a sosit pentru PSD. Este necesar ca astfel de personaje, cu care PSD a înțesat administrația locală și centrală, să dispară din clasa politică”, afirmă Cătălin Drulă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Cătălin Drulă ionel arsene