x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce a declarat Gorghiu despre premierul Cioloș

Ce a declarat Gorghiu despre premierul Cioloș

01 Oct 2016   •   09:55
Ce a declarat Gorghiu despre premierul Cioloș

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, că nu înţelege deloc supărarea liderilor PSD şi ALDE legată de intenţia preşedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentând că acestora nici tehnocraţii nu le plac, nici variantele politice, ci poate doar soluţiile penale sunt pe gustul lor.

În finalul mesajului, șefa PNL vine cu o întrebare-cheie.

Liderii PSD și ALDE nu au niciun motiv de îngrijorare cu privire la numirea viitorului prim-ministru. PSD va fi foarte departe de obținerea a 50 la sută din voturi care i-ar permite să desemneze un candidat, iar ALDE nu va depăși limita de 5 la sută pentru a fi interesat de subiect.

Chiar nu înțeleg deloc supărarea acestora legată de intenția președintelui Iohannis de a propune un premier politic. Nici tehnocrații nu le plac, nici variantele politice. Poate doar soluțiile penale sunt pe gustul lor.

Vouă vă place Cioloş? Că mie da...”, a scris Alina Gorghiu, vineri seara, pe pagina ei de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, că, în opinia sa, ar fi bine ca Dacian Cioloş să continue proiectele după alegerile parlamentare, subliniind însă că, pentru acest lucru, e necesar ca de acum să îşi declare adeziunea sau măcar simpatia pentru partidul cu care doreşte să continue proiectele. 

Iohannis a precizat din nou că, după alegeri, nu va nominaliza premier independent.

Întrebat vineri dacă va rămâne independent sau va candida în alegeri, premierul Dacian Cioloş a răspuns: ”Am spus că nu o să candidez şi eu nu am înţeles din ce a spus domnul preşedinte Iohannis că mi-a cerut să candidez”.
 

×