x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Ciolacu, despre decizia CCR: Așteptăm motivarea și vom lua o decizie politică

Ce spune Ciolacu, despre decizia CCR: Așteptăm motivarea și vom lua o decizie politică

15 Sep 2020   •   14:36
Ce spune Ciolacu, despre decizia CCR: Așteptăm motivarea și vom lua o decizie politică
Sursa foto: Lucian Alecu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a reacționat după decizia Curții Constituționale, spunând că a citit decizia în privința moțiunii de cenzură, însă nu va avea nicio reacție politică înainte de a vedea motivarea Curții.

„Am citit comunicatul Curții Constituționale. Așteptăm motivarea și apoi, împreună cu colegii mei, vom lua o decizie politică privind oportunitatea continuării demersului”, a spus Ciolacu.

Întrebat care este opinia sa, ca președinte al PSD, Ciolacu a răspuns: „Nu aș vrea să am o opinie până nu citesc motivarea și până nu am discuție cu colegii mei, precum și o negociere cu celelalte forțe politice”.

Astăzi, Curtea Constituțională a României a respins cererea primul-ministrului Ludovic Orban şi a constatat că nu există conflict juridic de natură constituțională între Guvern și Parlament, generat de modalitatea în care s-a înregistrat moțiunea de cenzură „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu