x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Gabriela Firea despre canditatura la prezidențiale: „Mă dor aceste lucruri”

Ce spune Gabriela Firea despre canditatura la prezidențiale: „Mă dor aceste lucruri”

05 Sep 2018   •   22:41
Ce spune Gabriela Firea despre canditatura la prezidențiale: „Mă dor aceste lucruri”

Gabriela Firea afirmă că Liviu Dragnea se teme de o eventuală candidatură a ei la prezidențiale și că acesta este motivul pentru care nu a dorit să o sprijine în marile proiecte pe care ea ar fi vrut ca Primăria Capitalei să le ducă la îndeplinire.

Firea subliniază că nu s-a răzgândit și că nu va intra nici în cursa pentru Cotroceni și nici nu dorește să preia conducerea PSD.

"Sunt foarte nemulțumită pentru că în față mi se zâmbește, sunt strânsă la piept, încurajată, bătută pe umăr și după ce ies din sală - sunt colegi care mi-au spus - că erau întrebați de domnul Dragnea 'dar tu crezi că am vorbit serios? Dacă Gabi Firea face proiecte mari în Capitală, în acel moment va avea pretenții foarte mari, va dori să preia partidul, va dori să fie candidatul nostru la prezidențiale, ceea ce eu nu pot să accept'. Mă dor aceste lucruri, pentru motivul limpede că am clarificat ambele aspecte - și de a accede sau nu la conducerea partidului și de a fi sau nu candidat la prezidențiale. Am răspuns 'nu' la ambele și prioritatea mea este să finalizez tot ce am început în Capitală", a spus Gabriela Firea, miercuri, la "Punctul de întâlnire".

×
Subiecte în articol: gabriela firea