x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Liviu Dragnea despre avertismentul lui Isărescu referitor la inflaţia pentru finalul acestui an

Ce spune Liviu Dragnea despre avertismentul lui Isărescu referitor la inflaţia pentru finalul acestui an

17 Mai 2019   •   14:38
Ce spune Liviu Dragnea despre avertismentul lui Isărescu referitor la inflaţia pentru finalul acestui an
Sursa foto: Lucian Alecu

 Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că actuala guvernare a mărit veniturile românilor pentru că preţurile ”creşteau oricum” şi a adăugat  că nu comentează prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflaţia pentru finalul acestui an.

”Nu comentez, că nu sunt comentatorul BNR, ştiu că Banca Naţională are nişte comentatori foarte buni şi foarte isteţi. Nu vreau să comentez asta şi, în general, nu vreau să comentez previziunile niciunei instituţii. S-a dovedit până acum, din fericire pentru români, că ceea ce am prognozat noi în programul de guvernare s-a confirmat în realitate. Ceea ce spuneau ei, de exemplu, UE sau Comisia Europeană spunea că o să avem o creştere economică de 3,3 %. Uite că avuserăm 5,1, alte agenţii de rating - 3,8 - 3,5 - 3,9, asta an de an, Consiliul Fiscal spunea că o să avem 4. În fiecare an ni se spune că o să fie foarte rău. Realitatea programului nostru de guvernare este că românii o duc mai bine şi creşterea economică este mai bună, deci nu vreau să comentez previziunile nimănui”, a declarat Liviu Dragnea.  

 

Antena 3

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea