x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: Vom purta discuții și cu parlamentari PSD

Ce spune Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: Vom purta discuții și cu parlamentari PSD

04 Sep 2019   •   14:22
Ce spune Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă: Vom purta discuții și cu parlamentari PSD

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că a stabilit un calendar de negocieri privind semnarea moțiunii de cenzură.

PNL va purta negocieri cu toate formațiunile politice și grupurile parlamentare din Parlament, mai puțin PSD, a spus Orban.

„Vom purta discuții individual și cu parlamentari PSD care sunt dispuși să susțină moțiunea de cenzură”, a adăugat liderul PNL.

Liberalii vor să dărâme Guvernul cât mai repede, dar mai au nevoie de oameni, fiind necesare 233 de semnaturi pentru a demite Executivul.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că liberalii vor depune moţiunea de cenzură numai când sunt siguri că au strâns peste 233 de semnături care să asigure adoptarea la vot a moţiunii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: ludovic orban