x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cine sunt cei trei candidați independenți pentru Bruxelles

Cine sunt cei trei candidați independenți pentru Bruxelles

de Dan Constantin    |    29 Apr 2019   •   15:02
Cine sunt cei trei candidați independenți pentru Bruxelles

Doar trei aspiranți la un loc de europarlamentar din afara partidelor au reușit să strângă 100 000 de semnături necesare pentru validarea candidaturii.Cine sunt Gregorian Carmen Tudoran, George Nicolae Simion și Petre Costea care sunt înscriși în buletinele de vot ca independenți?

Gregorian Carmen Tudoran, 42 de ani, este consultant cu aria de activitate la Bruxelles. Este sprijinită de o organizație civică al cărui program prioritar a devenit construirea autostrăzii A8 :Târgu Mureș-Iași -Ungheni. Nu sunt difuzate date clare despre acțiunile de consultanță de la Bruxelles, dar acțiunea privind  Autostrada Moldovei, lansată la Iași, orașul de baștină al candidate, a fost intens politizată sub „umbrela” lui Iohannis.

George Nicolae Simion este o figură binecunoscută în România și Republica Moldova prin acțiunile pentru promovarea curentului unionist. Simion  provine din Focșani, a făcut studiile la București și a fost motorul unor ample manifestări în anul 2018 care au marcat Centenarul și revenirea Basarabiei la trupul țării.

Petre Costea este avocat pledant în Statele Unite (Texas). A fondat Alianța Familiei și s-a implicat în sprijinirea familiei Bodnariu în procesele din Norvegia pentru recuperarea custodiei copiilor „răpiți” de  Barnevernet, organizație a statului norvegian.Costea este originar din Bihor.

×