x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu exclude amânarea rotativei: Între PSD și PNL e un protocol pe care îl respectăm

Ciolacu exclude amânarea rotativei: Între PSD și PNL e un protocol pe care îl respectăm

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   15:07
Ciolacu exclude amânarea rotativei: Între PSD și PNL e un protocol pe care îl respectăm
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD Marcel Ciolacu exclude amânarea rotativei premierilor și spune că între PSD și PNL există un protocol care va fi respectat.

„Eu nu răspund la ceva neoficial. PSD împreună cu PNL au un acord politic pe care îl respectăm și îl punem în aplicare. Cred că după 30 de ani au ajuns și politicienii la o maturitate politică să respecte anumite acorduri”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat despre informațiile pe surse venite din partea liberalilor cum că rotativa premierilor va fi amânată până în toamnă.

Întebat dacă este convins că președintele Klaus Iohannis ăl va numi premier, întrucât acesta a vorbit despre „propuneri”, Ciolacu a spus că „nu există această temă pentru români. Această temă se vehiculează în lipsa altor teme sau altor răspunsuri ale oamenilor politici. Nu există această temă ca cineva să nu facă propunerea. Avem niște discuții, suntem niște oameni de stat responsabili. (...) Este o analiză pe text. E la plural, nu la singurlar... să ieșim din această zonă de specualții. Protocolul va fi respectat”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Întrebat, în continuare, de junaliști, dacă actualul premier va fi ministrul Apărării în Guvernul Ciolacu, președintele PSD a spus că acest lucru ar trebuie să întrebat chiar Nicolae Ciucă: „Cred că e cel mai în măsură să vă răspundă”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu