x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Cîțu refuză scăderea TVA a utilități, dar alocă bani primarilor PNL să-l voteze la congres

Ciolacu: Cîțu refuză scăderea TVA a utilități, dar alocă bani primarilor PNL să-l voteze la congres

31 Aug 2021   •   15:02
Ciolacu: Cîțu refuză scăderea TVA a utilități, dar alocă bani primarilor PNL să-l voteze la congres

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu petru că a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități, dar „a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres”: „Totul pentru Congrese, nimic pentru români”.

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîțu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres. Coaliția a amânat la nesfârșit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcțiile lor de la TVR și RRA”, afirmă Marcel Ciolacu.

El acuză Guvernul că nu a făcut nimic pentru a proteja populația.

„Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltați de facturi aberante la gaze și energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: zero soluții pentru a proteja populația! PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniți concret și substanțial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată. Și aplicată de îndată, nu la Paștele cailor când vrea Florin Cîțu”, conchide liderul social-democrat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu