x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre anchetarea lui Coldea la DNA: Nu prea înțeleg cum ar putea politicul să se mai implice în Justiție

Ciolacu, despre anchetarea lui Coldea la DNA: Nu prea înțeleg cum ar putea politicul să se mai implice în Justiție

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   12:20
Ciolacu, despre anchetarea lui Coldea la DNA: Nu prea înțeleg cum ar putea politicul să se mai implice în Justiție
Sursa foto: gov.ro

„Nu prea înțeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de Justiție”, declară Marcel Ciolacu, referindu-se la cazul Coldea.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, în Timiș, despre cazul Coldea.

„Mă bucur că în perioada mea de prim-ministru justiția funcționează și constatam o oarecare normalitate: nu mai vedem girofarurile din timpul nopții, oameni luați noaptea când pot fi chemați omenește, la prânz, nu se ține cont de culoarea politică”, a răspuns Ciolacu.

Acesta s-a referit la USR, care susține că e vorba de o implicare politică: „Nu prea înțeleg cum ar putea politicul să se mai implice în actul de Justiție, cu toate măsurile luate. Sunt mândru că Partidul Social Democrat s-a detașat total de acest fenomen și că partidul principal al penalilor a devenit USR”.

Generalii Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă au fost puși sub control judiciar pe cauțiune de 500.000 de lei. Cei trei sunt acuzați de trafic de influență și spălare de bani.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu coldea DNA DNA Oradea