x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, la coadă la covrigi: Am râs pe seama filmului de pe internet, umorul românilor e incredibil

Ciolacu, la coadă la covrigi: Am râs pe seama filmului de pe internet, umorul românilor e incredibil

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   19:37
Ciolacu, la coadă la covrigi: Am râs pe seama filmului de pe internet, umorul românilor e incredibil

Premierul Marcel Ciolacu a stat la coadă pentru a-și cumpăra covrigi în timpul vizitei pe care a făcut-o la Craiova. El a dezvăluit că a râs pe seama filmulețului care circulă pe internet în care candidatul Ciolacu apare transportând o ladă de covrigi.

Marcel Ciolacu, însoțit de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a mers marți la o covrigărie din oraș. El a cumpărat covrigi și a plătit cu ajutorul cardului virtual de pe telefonul mobil. Premierul a spus că în timp ce stătea la coadă s-a amuzat pe seama filmulețului care circulă pe internet. „Umorul românilor este incredibil”, a fost concluzia lui Marcel Ciolacu.

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu AI-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

În filmul la care face referire premierul, apar candidații la alegerile prezidențiale. Este vorba despre un videoclip ironic realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Printre alții, candidatul PSD apare având în mână o ladă cu covrigi cu referire la fosta afacere a familiei Ciolacu.

Ciolacu a fost surprins în timpul unei conferințe de presă în trecut în timp ce îi ieșeau bancnote din buzunarul hainei, iar acum președintele PSD apare în fotografii plătind cu cardul virtual.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: ciolacu covrigi lia olguta vasilescu