x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre legile Justiției: Dragnea e la închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist

Ciolacu, despre legile Justiției: Dragnea e la închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist

03 Iun 2020   •   18:16
Ciolacu, despre legile Justiției: Dragnea e la închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că anunțul lui Klaus Iohannis privind modificarea legilor justiției este o încercare de „a astupa tâmpeniile guvernului Orban”. ”Dragnea este în închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist să nu ajungă la închisoare”, a spus el.

„De câte ori se întâmplă ceva, când face Guvernul o tâmpenie, președintele cu o știre să astupe tâmpeniile guvernului Orban. În acest moment Liviu Dragnea este în închisoare. Deci toate modificările de care vorbește Iohannis nu au ajutat niciun PSD-ist să nu ajungă în închisoare. E o minciună perpetuată zi de zi sau mai ales când guvernul Orban face câte o trăznaie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a făcut referire și la respingerea recentă a mai multor inițiative legislative depuse de social democrați care modificau legi din domeniul justiției.

„PSD a făcut după marțea neagră miercurea albă în care am făcut o curățenie a tuturor legilor care se refereau la justiție”, a mai spus Ciolacu.

Referitor la desființarea Secției Speciale, Marcel Ciolacu s-a declarat împotrivă.

„Eu am luat act de decizia CSM-ului. Sunt mai îndreptățiți să își spună punctul de vedere și am văzut punctul lor de vedere”, a precizat Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după o discuție cu premierul Ludovic Orban, că Guvernul va trimite în Parlament o inițiativă legislativă pentru a ”repara legile Justiției”, care sunt ”în funcțiune și sunt imperfecte”.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu