x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: După votul moţiunii de cenzură, în următorul Comitet Executiv, stabilim data congresului

Ciolacu: După votul moţiunii de cenzură, în următorul Comitet Executiv, stabilim data congresului

31 Ian 2020   •   21:23
Ciolacu: După votul moţiunii de cenzură, în următorul Comitet Executiv, stabilim data congresului
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că după ce se va vota moţiunea de cenzură în Parlament, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, va fi stabilită data congresului extraordinar în care urmează să fie aleasă o nouă conducere a partidului.

"Până pe data de 9 februarie se termină conferinţele extraordinare din teritoriu, este o propunere de la un judeţ să se prelungească termenul, să fie timp să se termine toate conferinţele extraordinare din teritoriu şi candidaţii, până pe data de 15 februarie, de asemenea, toate organizaţiile vor înainta candidaţii pentru alegerile locale. S-a decis ca după votul moţiunii, în următorul Comitet Executiv, să stabilim data congresului", a spus Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a adăugat că aceasta a fost o decizie luată prin vot în unanimitate.

Ciolacu a mai spus că în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, PSD va decide, tot în CExN, dacă va veni cu o propunere de premier sau nu.

"Am luat act deja de antepronunţarea preşedintelui României care a spus că deja îl desemnează pe Orban. PSD este pregătit pentru orice posibilitate, inclusiv să preia guvernarea, anticipate şi orice altceva", a spus liderul PSD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu