x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu îi răspunde lui Negoiţă pe Facebook: Robert, te aştept la partid alături de o echipă nouă

Ciolacu îi răspunde lui Negoiţă pe Facebook: Robert, te aştept la partid alături de o echipă nouă

08 Ian 2020   •   13:40
Ciolacu îi răspunde lui Negoiţă pe Facebook: Robert, te aştept la partid alături de o echipă nouă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi răspunde lui Robert Negoiţă, într-un comentariu la o scrisoare deschisă postată de primarul Sectorului 3 pe Facebook, că îl aşteaptă în partid şi vrea să construiască împreună o nouă echipă.

"Robert, te aştept la partid alături de o echipă nouă, pe care vreau să o construim împreună! Trecutul nu îl putem schimba, prezentul este o consecinţă a trecutului. Dar împreună putem schimba viitorul!", a scris Ciolacu în comentariu.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a afirmat miercuri că este dispus să revină în PSD, cu condiţia ca partidul să fie determinat să-şi asume nişte "acţiuni, principii şi valori fără de care PSD nu are viitor" şi să-şi ceară scuze public pentru modul în care a condus România în ultimii ani.

"În ultimii ani, pentru mine, PSD a însemnat numai dezamăgiri. Acum câteva luni, am aflat din presă că am fost suspendat. Recent, tot din presă, am aflat că acea suspendare a fost anulată şi că sunt invitat înapoi în partid. Am analizat cu foarte multă atenţie această invitaţie şi posibilitatea de a mă reîntoarce. Am ajuns astfel la concluzia că sunt dispus să revin, dar doar dacă partidul este determinat sa-şi asume nişte acţiuni, principii şi valori fără de care PSD-ul nu are viitor", precizează Negoiţă într-o scrisoare deschisă adresată conducerii PSD, postată pe Facebook. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu