x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Apostolii austerității au greșit din nou

Marcel Ciolacu: Apostolii austerității au greșit din nou

de Redacția Jurnalul    |    13 Iun 2024   •   20:45
Marcel Ciolacu: Apostolii austerității au greșit din nou
Sursa foto: Marcel Ciolacu

„Apostolii austerității au greșit din nou”, spune premierul Marcel Ciolacu, după ce statisticile publicate de BNR arată că, în primele 4 luni ale acestui an, investițiile străine au crescut semnificativ, ajungând la 3,2 miliarde euro, o creștere de 34% față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Apostolii austerității au greșit din nou! Statisticile publicate de BNR arată că, în primele 4 luni ale acestui an, investițiile străine au crescut semnificativ, ajungând la 3,2 miliarde euro, o creștere de 34% față de aceeași perioadă a anului trecut”, scrie pe facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că „în timp ce unii fac doar circ, investitorii se concentrează pe realitatea cifrelor și a oportunităților pe care le oferă economia românească”.

„În ciuda minciunilor aruncate zilnic de unii care nu au construit niciodată nimic, este clar că investitorii văd potențialul imens al economiei noastre și investesc masiv în România. Ceea ce confirmă corectitudinea măsurilor și politicilor adoptate de guvern”, încheie Ciolacu.

 

×