x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, ironii la adresa lui Ciucă: „Să intre patru în turul doi, ca să intre și Nicu!”

Ciolacu, ironii la adresa lui Ciucă: „Să intre patru în turul doi, ca să intre și Nicu!”

de Redacția Jurnalul    |    23 Oct 2024   •   10:36
Ciolacu, ironii la adresa lui Ciucă: „Să intre patru în turul doi, ca să intre și Nicu!”
Sursa foto: Hepta/Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut declarații ironice la adresa președintelui PNL, Nicolae Ciucă, la DigiFM, în timpul unui dialog cu un realizator care îl imita pe președintele Klaus Iohannis: „Schimbăm legea și intră patru în turul doi. Așa intră și Nicu”.

„Eu vă propun altceva. Voturile pe care trebuia să le dau lui Simion, pot să le mut la Nicu? (...) Graba strică treaba, știți, eu știu foarte bine asta. Eu rămân la ideea că cel mai bine să fie oala acoperită și să-i transfer voturile de la Simion să le transfer la Nicu, ca să funcționeze lucrurile”, a afirmat, ironic, Marcel Ciolacu, când i s-a spus, în glumă, că ar trebui să-i dea un avans de o oră-două lui Nicolae Ciucă.

Când așa-zisul președinte i-a spus, în glumă, că ar trebui să intre direct în turul doi, Ciolacu a afirmat: „Mai e o idee, domnul președinte, a domnului Tudose. Schimbăm legea și intră patru în turul doi și așa sigur intră și Nicu”.

Liberalii susțin că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la alegerile prezidențiale alături de Marcel Ciolacu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×