x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, mesaj pentru Cîțu din Vama Veche: Florin, noi suntem aici. Tu? !

Ciolacu, mesaj pentru Cîțu din Vama Veche: Florin, noi suntem aici. Tu? !

29 Aug 2021   •   08:44
Ciolacu, mesaj pentru Cîțu din Vama Veche: Florin, noi suntem aici. Tu? !
Sursa foto: FB Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu are un nou mesaj pentru premierul Florin Cîțu, scris din Vama Veche: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”. Cîțu a promis că va merge în această vară în Vama Veche, imediat ce au fost anunțate noi măsuri de relaxare.

„Florin, noi suntem aici. Tu?!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, publicând și o poză în care este alături de fostul premier Sorin Grindeanu.

De altfel, Sorin Grindeanu a postat și el o imagine, cu mesajul „Don’t drink and drive!”.

Pe pagina lui Ciolacu au apărut imediat câteva comentarii haioase, precum „Iertați-l! E plecat la pâine!” sau „Lipsesc Ponta și Dragnea”. Alți comentatori îi ironizează, însă, pe cei din imagini: „Credeți că ați făcut o glumă bună? Știți că pagina dvs. este publică iar comportamentul de adolescent întârziat pe care-l afișați în această postare îl poate urmări o națiune întreagă?” sau „Momentul ăla când încerci să pari om din popor și nu îți iese”.

Premierul Florin Cîțu spunea că își va respecta promisiunea și va merge în această vară în Vama Veche, după ce în primăvară au fost anunțate noi măsuri de relaxare: „Am promis că merg în Vamă și acum că am ridicat restricțiile de noapte, vă spun că este și un motiv egoist. Pentru că am ridicat restricțiile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neaparat în Vamă să stau toată noaptea”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu florin citu