x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Nu știu cine va fi candidatul la Președinție, dar știu cu certudine cine va fi la Capitală

Ciolacu: Nu știu cine va fi candidatul la Președinție, dar știu cu certudine cine va fi la Capitală

28 Oct 2022   •   18:10
Ciolacu: Nu știu cine va fi candidatul la Președinție, dar știu cu certudine cine va fi la Capitală
Sursa foto: Lucian Alecu

Preșdintele PSD Marcel Ciolacu a spus, vineri, la Buzău, că nu știe va fi candidatul la Președinția României, însă știe „cu certitudine” cine va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei, și anume Gabriela Firea.

Președintele PSD a spus că Gabriela Firea va fi „cu certitudine” candidatul PSD la Primăria Generală.

„Nu știu cine o să fie candidatul la președinție. Eu, personal, nu știu acest lucru. În schimb, știu cu certitudine un lucru: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală. Și cum se spune la București: dacă buzoienii ar lipsi o zi s-ar circula normal cred că e cazul să ne implicăm în viitoarea campanie electorală direct”, a spus Marcel Ciolacu.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat, încă din luna septembrie că nu îşi doreşte că candideze la Preşedinţia României, aşa cum s-a vehiculat, ci la Primăria Capitalei.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la Președinția României din partea PSD, Firea a spus, atunci, că este „o onoare” că numele ei a apărut alături de altele pentru o astfel de funcţie, însă nu îşi doreşte o astfel de candidatură.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu