x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, la 33 de ani de la Revoluție: Să luptăm pentru România până la capăt

Ciolacu, la 33 de ani de la Revoluție: Să luptăm pentru România până la capăt

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2022   •   13:11
Ciolacu, la 33 de ani de la Revoluție: Să luptăm pentru România până la capăt

Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 „trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem: să luptăm pentru România până la capăt”, transmite președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„În urmă cu 33 de ani, românii se jertfeau pentru libertate! Datorită sacrificiului eroilor noștri, România este astăzi un pilon de bază al NATO, membră a Uniunii Europene, organizație care a acționat ca un scut în lupta pentru apărarea libertății și a valorilor democratice. De aceea, cel mai nobil mod prin care îi putem onora pe cei care şi-au dat viața pentru ca generațiile următoare să trăiască liber este de a sta, cu toții, uniți. Uniți în interior, uniți alături de întreaga Europă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD apreciază că extinderea spațiului Schengen prin includerea României „va întări și mai mult Europa, va consolida redresarea economică și va susține securitatea noastră colectivă împotriva amenințărilor externe tot mai accentuate”.

„Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem: să luptăm pentru România până la capăt”, încheie Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu