x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci

Ciolacu: Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci

07 Dec 2020   •   13:41
Ciolacu: Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, printr-un mesaj pe Facebook, că „românii i-au trimis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic”.

„Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt! Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. #Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic.”, scrie Marcel Ciolacu.

De asemenea, acesta a afirmat că „este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrate că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică”.

Potrivit ultimelor date furnizate de Biroul Electoral Central, valabile pentru ora 10:00, PSD se situează pe primul loc la alegerile parlamentare, urmat de PNL și USR PLUS. 

 

Potrivit sursei citate, situația pentru Camera Deputaților este următoarea: 

PSD - 29,39%

PNL - 24.24%

Alianța USR PLUS - 15,4%

AUR - 8,2%

UDRM - 7,4

PMP - 4,69%

Pro România - 4,29%.

Pentru Senat situația este:

PSD – 29,83%

PNL – 24,66%

USR PLUS – 15,44%

AUR – 8,65%

UDMR – 7,57%

PMP 4,77%

Pro România – 4,27%

×