x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu se gândește la un posibil video-congres al PSD, în cazul în care criza coronavirus ia amploare

Ciolacu se gândește la un posibil video-congres al PSD, în cazul în care criza coronavirus ia amploare

06 Mar 2020   •   12:11
Ciolacu se gândește la un posibil video-congres al PSD, în cazul în care criza coronavirus ia amploare

Marcel Ciolacu spune la interviurile DCNews că PSD ar putea recurge la un video-congres în locul celui tradițional, în cazul în care criza coronavirus ia amploare

Potrivit lui Ciolacu, Congresul Extraordinar al PSD este stabilit pe data de 21 martie.

„Urmează săptămâna viitoare să mai avem un Comitet Executiv, ca lucrurile să fie decise statutar”, a spus Ciolacu. Acesta a adăugat că majoritatea social-democraților a optat pentru data de 21 martie, în speranța că nu va lua amploare criza generată de coronavirus.

„Oricum, suntem pregătiți și pentru astfel de situații. (...) În cazul în care criza va lua o amploare moderată, vom face un video-congres. Partidul e în reorganizare, chiar și mentală, și suntem deschiși să încercăm lucruri”, a afirmat Ciolacu.

Acesta a adăugat că se încearcă schimbarea inclusiv a unor „metehne” care nu au adus multe prea voturi.

Întrebat, de asemenea, de ce nu se face congresul după alegeri, Ciolacu a răspuns că a existat și această discuție, însă majoritatea vrea congres înainte de alegeri, ca să existe o conducere: „o conducere care trebuie să își asume alegerile. Nu am nicio problemă să îmi asum alegerile, chiar dacă perioada a fost una scurtă”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu