x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Stănescu și Dîncu au coronavirus. Eu nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez!

Marcel Ciolacu: Stănescu și Dîncu au coronavirus. Eu nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez!

18 Noi 2020   •   21:55
Marcel Ciolacu: Stănescu și Dîncu au coronavirus. Eu nu merg la nicio întâlnire până nu mă testez!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că Paul Stănescu și Vasile Dîncu sunt infectați cu SARS-CoV-2, iar el a luat decizia de a nu merge la nicio întâlnire până când nu se testează.

Ciolacu a spus, la RTV, că Paul Stănescu va ieși din izolare marțea viitoare, dar infectat este și Vasile Dîncu.

„Domnul secretar general Stănescu a avut simptome, dar s-a tratat la domiciliu. De marți poate să iasă. Și domnul Vasile Dîncu (are COVID-19 – n.r.). Eu am o singură problemă: dacă cineva din greșeală mă îmbolnăvește, asta este, se mai întâmplă, dar nu cred că mi-aș permite eu să îmbolnăvesc pe cineva”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că el nu și-a văzut mama de cinci luni și a decis ca în perioada pandemiei să nu meargă la nicio întâlnire de partid sau la o televiziune până nu se testează.

„Cu mama vorbim doar la telefon. O vede soția, prin niște reguli bine stabilite sau frații mei sau nepoții. Eu personal pe mama mea nu am văzut-o deoarece, în virtutea meseriei pe care o am, în acest moment sunt cel mai expus. Acum, înainte de a veni la televiziune, eu mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune și la nicio întâlnire cu colegii de partid până când eu nu mă testez”, a mai spus Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu