x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, discuții cu Steinmeier despre aderarea României la Spațiul Schengen

Ciolacu, discuții cu Steinmeier despre aderarea României la Spațiul Schengen

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2023   •   19:30
Ciolacu, discuții cu Steinmeier despre aderarea României la Spațiul Schengen
Sursa foto: Facebook

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier: „Întâlnirea a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noștri pentru aderarea țării noastre la Schengen”.

„Întâlnirea de azi (mietrcuri - n.r.) cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noștri pentru aderarea țării noastre la Schengen”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că faptul că Steimeier a fost însoțit de o importantă delegație de oameni de afaceri demonstrează interesul companiilor germane pentru a-și crește prezența în România, dar și pentru a aduce investiții noi.

„Germania este cel mai important partener comercial al României și al doilea investitor în economia românească, iar din această perspectivă avem o șansă extraordinară pentru a aduce și mai mulți bani în economia românească și a face mai multe locuri de muncă. De asemenea, am reconfirmat deschiderea totală a României pentru a se implica activ alături de companiile germane în procesul de reconstrucție a Ucrainei”, încheie Ciolacu.

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, efectuează o vizită de stat la București, Sibiu și Timișoara, în perioada 24-26 mai.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×