x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: Am avut informaţii despre Hexi Pharma în ultima perioadă; şi ministrul Sănătăţii a avut informări

Cioloş: Am avut informaţii despre Hexi Pharma în ultima perioadă; şi ministrul Sănătăţii a avut informări

19 Mai 2016   •   22:28
Cioloş: Am avut informaţii despre Hexi Pharma în ultima perioadă; şi ministrul Sănătăţii a avut informări

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, că a avut ''câteva'' informaţii despre Hexi Pharma doar în ultima perioadă de timp, precizând însă că ministrul Sănătăţii a primit mai multe informări privind acest subiect, de la Serviciul Român de Informaţii.

Întrebat la Realitatea TV dacă a primit în aceste şase luni rapoarte din partea SRI cu privire la diferite aspecte din sănătate, inclusiv privitoare direct la Hexi Pharma, Dacian Cioloş a răspuns: "Direct la Hexi Pharma am avut câteva informaţii acum, în ultima perioadă. N-am primit eu direct, am văzut că ministrul Sănătăţii a avut mai multe informări legat de acest subiect".

Premierul a subliniat însă că ministrul Sănătăţii a primit informări de la SRI nu neapărat legat de Hexi Pharma, cât despre sistemul de sănătate în general.

"Au fost câteva informări, nu neapărat legate de Hexi Pharma, cât legate de sistemul de sănătate în general şi (...) au fost şi unele informări legate de nosocomiale din ce am văzut", a spus Dacian Cioloş.

El a adăugat că a primit informări doar după ce şi-a asumat interimatul la conducerea Ministerului Sănătăţii. "Eu am primit acum, de când mi-am asumat acest interimat, am primit o sinteză. Am solicitat de la SRI şi am primit o sinteză a unor informaţii pe care dânşii le-au avut în această ultimă perioadă. Dar, am solicitat şi Corpului meu de control să culeagă anumite informaţii, să verifice anumite informaţii şi sper eu ca în câteva săptămâni să am un prim raport de etapă vizavi de ceea ce s-a constat", a precizat Cioloş.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos hexi pharma SRI