x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: Plecăm de la premisa că obţinem cel puţin 6 mandate; noi nu aducem oamenii cu autobuzul la mitinguri

Cioloş: Plecăm de la premisa că obţinem cel puţin 6 mandate; noi nu aducem oamenii cu autobuzul la mitinguri

07 Mai 2019   •   21:05
Cioloş: Plecăm de la premisa că obţinem cel puţin 6 mandate; noi nu aducem oamenii cu autobuzul la mitinguri

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat marţi, la Hunedoara, că Alianţa 2020 USR - PLUS pleacă de la premisa că va obţine cel puţin şase mandate în viitorul Parlament European, el apreciind că, în funcţie de prezenţa la vot, numărul acestora ar putea să crească până la zece.

"Noi, în continuare, pornim de la premisa că vom avea cel puţin şase mandate, probabil opt, nouă, zece, depinde de rezultatul final. Aşa cum v-am spus, rezultatul nostru va fi, cu siguranţă, proporţional cu participarea oamenilor la vot pentru că noi ştim că avem un public de susţinători mobilizat şi-i vedem pe oamenii aceştia în stradă", a spus Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Liderul PLUS a menţionat că alianţa din care face parte se bazează foarte mult pe voluntarii care participă la campania electorală, dar şi pe faptul că oamenii "încep să înţeleagă importanţa votului".

"Noi nu aducem cu autobuzul oameni la mitinguri - aţi văzut, la noi se dansează la miting. Noi nu obligăm oamenii să vină să ne dea semnături pentru că sunt angajaţi la stat - aşa cum face PSD, noi adunăm semnăturile din stradă. Noi avem foarte mulţi voluntari şi pe asta ne-am bazat şi ne bazăm în toată campania şi vreau să le mulţumesc. Avem foarte mulţi voluntari care pot să fie membri de partid la PLUS, la USR, dar sunt mulţi care nu sunt membri de partid şi care ies în stradă şi ne ajută pentru că cred în obiectivele pe care le avem. Şi de asta noi credem în mobilizarea oamenilor la vot, nu pentru că o spunem doar noi, ci pentru că oamenii încep să înţeleagă importanţa votului", a arătat Cioloş.

Copreşedintele Alianţei 2020 USR-PLUS s-a aflat marţi în judeţul Hunedoara, prilej cu care s-a întâlnit cu alegătorii din Hunedoara, Haţeg şi Orăştie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cioloş 6 mandate autobuz miting