x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: Să nu ne lăsăm duşi de nas de cei care şi după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ

Cioloş: Să nu ne lăsăm duşi de nas de cei care şi după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ

22 Dec 2019   •   14:20
Cioloş: Să nu ne lăsăm duşi de nas de cei care şi după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, afirmă că lecţia sa personală, după Revoluţie şi întreaga perioadă scursă de la atunci, este că românii nu trebuie să se mai lase "duşi de nas" de cei care "chiar şi după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ".

"Multe pot fi spuse la 30 de ani de la momentul în care, cu timiditate, dar şi cu determinare, căutăm să învăţăm să trăim în firescul libertăţii. Înţelegem, tot mai mult şi mai repede în ultimii ani, ca libertate înseamnă şi responsabilitate. Îi voi lăsa pe istorici să vorbească despre ce a fost. Şi aştept cât mai repede de la judecători să ne spună cine ce responsabilităţi are de asumat faţă de mulţi oameni care au murit, atunci, fără vină. Lecţia mea personală este că nu mai trebuie să ne lăsăm duşi de nas de cei care, chiar şi după 30 de ani, trăiesc din manipularea celor cu bun-simţ. Că lucrurile vor merge mai bine doar din momentul în care vom spune ceea ce credem, ne vom asuma afirmaţiile şi vom face ceea ce spunem", a scris Cioloş, duminică, pe Facebook.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dacian ciolos revolutie