x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu, atac la PSD: Unii vând iluzii. Mă refer la cel mai corupt partid al României, PSD

Cîțu, atac la PSD: Unii vând iluzii. Mă refer la cel mai corupt partid al României, PSD

29 Aug 2021   •   12:14
Cîțu, atac la PSD: Unii vând iluzii. Mă refer la cel mai corupt partid al României, PSD

„Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său”, spune Florin Cîțu cu mai puțin de o lunăînainte de alegerile din PNL: „Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD”.

Florin Cîțu a scris pe Facebook un mesaj colegilor săi liberali.

„În mai puțin de o lună, suntem chemați să ne alegem președintele. Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie. Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toți cetățenii! Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac. Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate și drepturi, cu antreprenori și creativitate, cu muncă și seriozitate.
Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD”, afirmă premierul.

Cîțu precizează și mandatul pe care-l cere delegaților pe 25 septembrie: „să creștem economia, să modernizăm România! Nimic mai mult, nimic mai puțin”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu