x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: De săptămâna viitoare se poate circula foarte ușor de la Oradea către Arad și Timișoara

Ciucă: De săptămâna viitoare se poate circula foarte ușor de la Oradea către Arad și Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   17:04
Ciucă: De săptămâna viitoare se poate circula foarte ușor de la Oradea către Arad și Timișoara
Sursa foto: Facebook

De săptămâna viitoare se va putea circula „foarte ușor” de la Oradea către Arad și Timișoara și de acolo mai departe, spune Nicolae Ciucă pe șantierul drumului de legătură dintre Centura Oradea (Girația Calea Sîntandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

După ce a subliniat importanța lucrărilor, Ciucă a spus că România își va atinge potențialul în momentul în care, prin lucrările de infrastructură, vor fi legate cele trei provincii istorice ale țării.

Ciucă a subliniat, de asemenea, importanța faptului că a existat continuitate pe proiecte.

„Putem să spunem că atunci când avem autostrăzi, drumuri expres - care, de altfel, sunt în lucru, iar unele dintre ele sunt terminate - vedem efectele, vedem că vin investiții, vedem că există atractivitate pentru dezvoltarea mediului de afaceri și lucrul acesta este cel care contează”, a afirmat fostul premier.

Este deosebit de importantă continuarea dinamicii a absorbției de fonduri europene pentru că „produce efecte” și „ne ajută în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea locală, dezvoltarea regională și, mai mult decât atât, ne ajută să ne îndeplinim acel obiectiv de reducere a disparităților între județe”.

„Săptămâna viitoare se va putea circula foarte ușor de la Oradea către Arad și Timișoara și de acolo desigur și către Est și către celelalte provincii din țară”, a declarat Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca centura oradea autostrada a3