x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă: Guvernarea PSD-PNL va continua indiferent de rezultatul la alegerile din 9 iunie

Nicolae Ciucă: Guvernarea PSD-PNL va continua indiferent de rezultatul la alegerile din 9 iunie

de Redacția Jurnalul    |    29 Mai 2024   •   21:32
Nicolae Ciucă: Guvernarea PSD-PNL va continua indiferent de rezultatul la alegerile din 9 iunie

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat, miercuri, că guvernarea PSD - PNL va continua indiferent de rezultatul la alegerile locale şi cele europarlamentare din 9 iunie.

Liderul liberal a mai spus că "este nevoie de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea ţării".

"Rămâne o guvernare PSD-PNL pentru că indiferent de rezultat, rezultatul la alegeri va fi cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România. Vom vedea cu toţii care este realitatea, dar ce consider eu important este nevoia de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea ţării. Vedem că avem un context internaţional în proximitatea noastră, conflict la graniţă, plus celelalte consecinţe şi efecte generate de această succesiune şi suprapunere de crize, motiv pentru care dăm deoparte, facem acel minim sacrificiu de orgoliu să putem să guvernăm România în continuare. De altfel, dacă stăm să ne uităm, cu toate aceste probleme care au existat în ultimii aproape trei ani de zile de când am asumat guvernarea în această coaliţie, accept fără niciun fel de problemă toate aceste contradicţii pe idei, pe proiecte, pe obiective", a menționat Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Jiu, lângă Coloana Infinitului.

 

×
Subiecte în articol: ciuca guvernare psd PNL alegeri 9 iunie