x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă a anunţat că va candida la prezidenţiale: Asum responsabilitatea la tot ce înseamnă alegeri

Nicolae Ciucă a anunţat că va candida la prezidenţiale: Asum responsabilitatea la tot ce înseamnă alegeri

de Redacția Jurnalul    |    03 Noi 2023   •   17:50
Nicolae Ciucă a anunţat că va candida la prezidenţiale: Asum responsabilitatea la tot ce înseamnă alegeri
Sursa foto: Hepta

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat, vineri, dacă va candida la președinție: „Îmi asum responsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegeri în 2024”, a răspuns el.

Nicolae Ciucă a admis că se gândește să candideze la funcția de președinte al României, din partea PNL.

Întrebat dacă va candida, Ciucă a spus: „Asum responsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegeri în 2024”.

„La discuțiile interne am asumat că voi conduce PNL împreună cu toți membrii BPN, cu președinții de filiale, cu tot activul de partid, cu tot activul de partid în tot ceea ce înseamnă campanii din 2024. Întrebarea a venit de la un coleg - dacă îmi asum tot ceea ce înseamnă linia electorală din 2024. A fost cât se poate de evident și este cât se poate de natural în calitate de președinte al partidului - nu poți să-i îndemni să facem ceva dacă nu asum responsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegeri în 2024”, a spus Nicolae Ciucă.

Ulterior, întrebat dacă Nicolae Ciucă, președinte PNL, va fi cel care „va ordina și coordona” o țară din postura de candidat la președinție, Ciucă a nuanțat declarația: „Oricine poate să vină și să exprime un gând la un moment dat pe o anumită stare, într-un anumit context. În ceea ce privește ce avem de făcut de acum înainte, nu cred că dintr-o sintagmă reușim să setăm drumul unei țări și să asigurăm îndeplinirea așteptărilor unei națiuni. Ca atare, sunt foarte multe predicate care pot fi folosite atunci când vine vorba de conducerea unei țări și eu sunt convins că trebuie să le analizăm împreună, trebuie să ne consultăm cu cetățenii și trebuie să vedem ce își doresc cetățenii de la noi și în funcție de aceste cerințe, în funcție de aceste așteptări ale oamenilor, să ne asumăm modul în care vom asigura guvernarea și conducerea țării”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca presedintie