x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Claudiu Târziu: Ciolacu și Ciucă încearcă să pună monopol pe țară

Claudiu Târziu: Ciolacu și Ciucă încearcă să pună monopol pe țară

de Redacția Jurnalul    |    19 Mar 2024   •   01:00
Claudiu Târziu: Ciolacu și Ciucă încearcă să pună monopol pe țară
Sursa foto: Claudiu Târziu

Senatorul AUR Claudiu Târziu consideră că amânarea în Parlament a dezbaterii ordonanței privind comasarea alegerilor este ”încă un gest disperat făcut de PNL și PSD pentru a avea garanția că opoziția va fi împiedicată să acționeze”.

Claudiu Târziu e de părere că amânarea în Parlament a dezbaterii ordonanței privind comasarea alegerilor este un gest disperat făcut de PNL și PSD pentru a avea garanția că opoziția va fi împiedicată să acționeze.

”Concret, într-o ședință reunită a Comisiei juridice cu administrația publică, ședință care a durat doar cinci minute, senatorii au amânat cu două săptămâni aprobarea ordonanței de urgență care comasează alegerile. Motivul? Este nevoie de un termen mai lung pentru amendamente și comunicare. Acum, când au nevoie de orice tertip ca să tragă de timp, respectă regulile Parlamentului, în timp ce alte proiecte trec uneori și fără dezbatere. Este ireal cum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă încearcă să pună monopol pe țară, iar partidele de opoziție nu au instrumentele necesare să acționeze, fiind cenzurate. Nu o să ne oprească!”, a arătat senatorul AUR Claudiu Târziu.

(sursa: Mediafax)

×