x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand: Premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL

Clotilde Armand: Premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL

01 Sep 2021   •   21:51
Clotilde Armand: Premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, spune că premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Reacția vine după ce Florin Cîțu a anunțat că a decis revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion.

„Prim-ministrul României a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Și a ales prost. A doua oară. Iar greșelile se plătesc. Scump. Mizerabil și mișelesc gest”, a scris miecuri seara pe Facebook Clotilde Armand.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocae a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor.

„Acum câteva minute am trimis președintelui României cererea de revocare din funcția de Ministru de Justitie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. De exemplu: desființarea secției speciale care nici după opt luni de mandat nu a fost desființată”, a declarat Florin Cîțu, care a spus că va numi la Justiție un ministru interimar.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand