x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand, inculpată în dosarul incompatibilității sale deschis de ANI

Clotilde Armand, inculpată în dosarul incompatibilității sale deschis de ANI

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   17:14
Clotilde Armand, inculpată în dosarul incompatibilității sale deschis de ANI

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost oficial pus sub acuzare de către procurori în dosarul referitor la presupusa sa incompatibilitate, după sesizarea făcută de Agenția Națională de Integritate.

Armand a reacționat prompt, dând vina pe coaliția PSD-PNL, sugerând că acuzațiile au ca scop blocarea candidaturii sale pentru un nou mandat. Ea a afirmat că este acuzată de fostul primar PSD, Daniel Diamante, că ar fi primit ilegal 2.500 de euro într-un proiect european, în timp ce implementa măsuri anticorupție la Primăria Sectorului 1.

"Să vă mai dau un exemplu despre reacția sistemului PNL-PSD la anunțarea candidaturii mele", a scris Armand pe pagina sa de Facebook. "Campania electorală începe mâine, iar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au nevoie de știri cu primarii USR care să fie filmați în fața parchetelor și să fie atacați în prime-time de televiziunile de casă."

Ea a subliniat că ancheta împotriva sa "decurge defectuos", susținând că procurorii au schimbat de trei ori persoanele responsabile, până când au găsit pe cineva dispus să semneze actele de acuzare împotriva sa.

Clotilde Armand a promis să lupte împotriva acuzațiilor, afirmând că a respectat legea în ceea ce privește proiectul pe fonduri europene și că a contestat raportul emis de ANI în instanță. Ea a evidențiat și schimbarea calității sale în dosar, de la suspect la inculpat, în timpul unei audieri la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

×