x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Codrin Ștefănescu se retrage din viața politică

Codrin Ștefănescu se retrage din viața politică

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   20:49
Codrin Ștefănescu se retrage din viața politică
Sursa foto: Captura ANtena 3

Codrin Ștefănescu a anunțat că se retrage o perioadă din viața politică. El invocă „motive personale, dar mai ales din motive de sănătate”.În august 2022 fostul lider PSD Liviu Dragnea a solicitat ca imaginea sa să nu mai fie asociată APP.

„Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare. Proiectul Alianța Pentru Patrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre. Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregatit și organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră”, anunță Codrin Ștefănescu.

El precizează că a convocat vineri un CEx și un congres extraordinar.

„I-am rugat pe colegii mei să înțeleagă situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop - fost ministru al educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți și hotărâți pentru vremurile cumplite ce vor urma”, afirmă Codrin Ștefănescu.

În august 2022, Alianţa Pentru Patrie anunța că nu va mai folosi din acest moment numele şi imaginea lui Liviu Dragnea: „APP a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea şi numele său în comunicatele şi acţiunile partidului”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: codrin Ştefănescu retragere