x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consilierul lui Crin Antonescu: „Nemulţumiţii din PNL vor rămâne cu capul la cutie”

Consilierul lui Crin Antonescu: „Nemulţumiţii din PNL vor rămâne cu capul la cutie”

de Robert Veress    |    02 Sep 2012   •   06:42
Consilierul lui Crin Antonescu: „Nemulţumiţii din PNL vor rămâne cu capul la cutie”

Profesorul maramuresean Radu Zlati, prieten din facultate al liderului liberal Crin Antonescu, numit de acesta consilier prezidential la Departamentul pentru Relatia cu Autoritatile Publice si Societatea Civila pe durata interimatului, vorbeste pe blogul personal de o revolta incipienta in PNL, considerand ca aceasta nu are sorti de izbanda.

Un argument este faptul ca 'foarte greu ai gasi un lider PNL din teritoriu care sa nu aiba a-si face reprosuri in ce priveste activitatea sa si a organizatiei pe care o conduce, in timpul campaniei pentru referendum'.

Zlati considera ca 'ceea ce se poate vedea la suprafata din toata aceasta framantare subterana nu va avea nici un efect real. Nemultumitii vor ramane cu capul la cutie, caci o infrangere la un eventual Congres extraordinar i-ar scoate pe multi dintre ei din esalonul I si II de putere a PNL'.

Zlati mai arata ca nici el nu este complet multumit de stilul de conducere al lui Antonescu, dar sugereaza ca solutia este intr-o 'opozitie de buna credinta, care sa doreasca binele partidului iar nu binele personal'.

Titlul articolului de pe blog arata ca va urma o continuare. Se pare ca Zlati se pregateste de unele dezvaluiri...

×