x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Consultări la Cotroceni: Liviu Dragnea i-a propus preşedintelui o nouă rundă de consultări

Consultări la Cotroceni: Liviu Dragnea i-a propus preşedintelui o nouă rundă de consultări

05 Noi 2015   •   16:04
Consultări la Cotroceni: Liviu Dragnea i-a propus preşedintelui o nouă rundă de consultări
Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu a vorbit despre numele unui premier, ci despre adunarea unui set de obiective care ar trebui respectate. 
 
De asemenea, şeful social-democraţilor a spus că i-a propus preşedintelui o nouă rundă de consultări.
 
"I-am propus preşedintelui o altă rundă de negocieri. Vreau să facem un pachet de obiective politice. (...) Din câte am văzut, preşedintele nu a refuzat", a declarat Liviu Dragnea. 
PUBLICITATE
 

"Am considerat că nu e eficient ca azi să vorbim de o persoană care să ajungă premier. Am propus preşedintelui o altă abordare, să stabilească partideele care vin la consultări, să ne stabilim obiectivele economice, sociale şi politice care trebuie atinse în perioada următoare", a explicat Dragnea.

Acesta este de părere că mai întâi trebuie strânse toate obiectivele - după ce au loc consultările cu toate partidele şi cu societatea civilă - şi apoi să aibă loc o altă rundă de consultări.
 
 "Abia apoi să discutăm care ar putea să fie programul politic minim de guvernare la care să participe forţele politice şi care să fie profilul unui premier, profilul pentru miniştri, ca să mergem în Parlament cu o soluţie discutată şi una stabilă. (...) Vreau să plecăm de la altceva, nu de la a nominaliza o persoană care să bată la uşa fiecărui de partid şi să stăm cu toţii cu emoţii", a încheiat liderul PSD.

×