x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cosmin Necula (PSD Bacău): Fuziunea PNL-PDL poate fi comparabilă cu un mariaj de tip Prigoană-Bahmuţeanu

Cosmin Necula (PSD Bacău): Fuziunea PNL-PDL poate fi comparabilă cu un mariaj de tip Prigoană-Bahmuţeanu

de Agerpres    |    30 Mai 2014   •   17:24
Cosmin Necula (PSD Bacău): Fuziunea PNL-PDL poate fi comparabilă cu un mariaj de tip Prigoană-Bahmuţeanu

Deputatul PSD Bacău Cosmin Necula a afirmat, vineri, că "fuziunea PNL - PDL poate fi comparată cu un mariaj de tip Prigoană-Bahmuţeanu, având în vedere căsătoriile şi divorţurile repetate ce au avut ca obiect, în principal, atragerea atenţiei asupra familiei lor şi interese patrimoniale".

"Din păcate şi scena politica din România găzduieşte asemenea spectacole cu actori care nu sunt capabili să gândească şi să aplice proiecte pentru cetăţenii acestei ţări. În lipsa unor obiective clare, ei aleg să îşi canalizeze energia împotriva foştilor aliaţi în lupta dură cu regimul nedemocratic al lui Traian Băsescu, respectiv împotriva PSD. Forţele de dreapta, într-un gest disperat, presimţind esecul de la prezidenţiale, apelează, iată, la această fuziune demnă de comparat, cum spuneam, cu familia Bahmuţeanu-Prigoană", a spus deputatul social-democrat.

Cosmin Necula a mai adăugat că "electoratul este un judecător mult mai obiectiv şi mai exigent decât apreciază acum cei ce vor să se căsătorească politic, el fiind singurul care va decide".  

×
Subiecte în articol: cosmin necula fuziune pnl pdl