x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cotroceni - Primul decret semnat de Văcăroiu

Cotroceni - Primul decret semnat de Văcăroiu

25 Apr 2007   •   00:00

Preşedintele interimar, Nicolae Văcăroiu, a semnat ieri primul decret de la preluarea funcţiei, referitor la numirea lui Alexandru Stănescu �n funcţia de consilier prezidenţial, precum şi deciziile de numire a lui Ghiorghi Prisăcaru şi a lui Andrei Alexandru �n funcţia de consilieri de stat.

Preşedintele interimar Nicolae Văcăroiu a semnat ieri primul decret de la preluarea funcţiei, referitor la numirea lui Alexandru Stănescu in funcţia de consilier prezidenţial, precum şi deciziile de numire a lui Ghiorghi Prisăcaru şi a lui Andrei Alexandru in funcţia de consilieri de stat. Nicolae Văcăroiu a anunţat ieri la pranz că cele două şefe de cabinet din Senat vor fi delegate pentru a prelua aceste funcţii la Cotroceni, pe perioada interimatului.

CONSULTĂRI. Nicolae Văcăroiu va avea astăzi după amiază şi primele consultări cu partidele parlamentare la care vor participa primul-ministru, cei doi preşedinţi ai Camerelor Parlamentului şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anunţat că democraţii nu vor participa la consultările organizate de către Nicolae Văcăroiu, pentru că invitaţia se referă doar la probleme economice aflate exclusiv in gestiunea Guvernului, reuniunea dovedind astfel că la guvernare este tandemul PSD-PNL. Videanu a mai spus că democraţii se aşteptau ca reuniunea de la Cotroceni să aibă o altă ordine de zi. PSD, PNL, PC, PRM şi UDMR au anunţat că vor participa la intalnirea de la Cotroceni.

×
Subiecte în articol: politic