x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieţii mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieţii mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

21 Dec 2016   •   23:45
Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieţii mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seară, într-o emisiune tv, că bătălia sa politică s-a încheiat şi că va căuta alte forme de exprimare publică.

'Nu poţi să porţi bătălii care nu sunt o glumă, nu poţi să le porţi de două-trei ori. Marile bătălii nu se repetă. (...) Bătălia mea mi-am dus-o şi am avut victorii şi înfrângeri (...) A mai fost o victorie să facem şi să punem capăt USL-ului, să facem atunci când trebuia făcut şi când era o şansă care trebuia încercată şi să-i punem capăt atunci când el devenise o farsă. (...) Bătălia mea n-a reuşit. România de azi nu este România mea, România pe care am vrut-o (...), a fost un eşec. Dar bătălia pe durata vieţii mele politice s-a terminat. Cu victorii, cu înfrângeri. După un astfel de eşec, pe un proiect ca acela, nu mai există continuare', a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV, întrebat fiind ce l-ar putea determina să se întoarcă în PNL.

El a mai spus că nu se întoarce în politică şi că va căuta alte forme de exprimare.

'Trăiesc o bucurie nesperată şi greu de descris a libertăţii căutării, a libertăţi de a găsi alte forme de exprimare, alte forme de comunicare, alte forme de a încerca să facem ceva în viaţa asta şi în ţara asta. (...) Nu mă întorc în activitatea politică de acest fel, caut şi poate găsesc forme de exprimare publică despre lucruri care ne interesează', a mai afirmat Crin Antonescu.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: crin antonescu