x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Admir puterea cu care şi-a îndeplinit programul. Îi mulţumesc în numele PNL

Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Admir puterea cu care şi-a îndeplinit programul. Îi mulţumesc în numele PNL

21 Iun 2013   •   12:18
Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Admir puterea cu care şi-a îndeplinit programul. Îi mulţumesc în numele PNL
Sursa foto: INTACT IMAGES/Dan Marinescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul Transporturilor, că a susţinut "foarte hotărât prezenţa lui Relu Fenechiu în Guvern".

Cele mai importante declaraţii ale lui Crin Antonescu:

- Cand vorbim de Guvern si guvernare trebuie sa ne intoarcem la teritoriul faptelor. In calitate de presedinte al PNL am sustinut foarte hotarat prezenta lui Fenechiu in Guvern. Am facut acest lucru in baza unor considerente foarte clare. Am stiu cum ani de zile, ani, nu exagerez, Relu Fenechiu a pregatit acest domeniu. I-am cunoscut capacitatea de munca si titpul de ordine cu care lucreaza. - In ciuda unor atacuri din partea celor care politiceste nu ne sunt prieteni am sustinut aceata varianta.

- Azi pot sa spun cu bucurie ca sustinerea lui a conformat ceea ce eu stiam si speram.

- Cum stiti, dintre toti ministri cabinetului Ponta, care toti lucreaza, domnul Fenechiu a fost mandat cu obiective limita.

- Asupra niciunuia dintre ministri nu a stat o asemenea presiune.

- Cele doua mari obiective despre care s-a vorbit, deblocarea de fonduri europene, ca si privatizarea cheie, sunt deosebit de importante.

- Eu cred ca realizarea, indeplinirea acestui obiectiv (privatizarea) este extrem de importanta.

- Ii multumesc domnului ministru Fenechiu, in numele Partidului National Liberal.

- Admir puterea cu care Relu Fenechiu si-a indeplinit programul si indraznesc sa sper ca poate pe viitor lucrurile vor fi distinse. Un proces pe care un om il are e un proces al instantelor. Activitatea sa ca ministru trebuie judecata cu standardele care se aplica unei asemena posturi. Noi nu am facut nici cea mai mica declaratie pentru a influenta justitia.

- Eu inca o data o spun, credem in prezumtia de nevinovatie.

 



×