x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Nu am fost niciodată duşmanii UDMR"

Crin Antonescu: "Nu am fost niciodată duşmanii UDMR"

25 Mai 2013   •   13:48
Crin Antonescu: "Nu am fost niciodată duşmanii UDMR"

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus în discursul ţinut sâmbătă, la Congresul UDMR, că i-a crescut inima când a văzut steagul secuiesc, în culorile galben şi albastru, aceleaşi ca ale liberalilor, spunând că premierul Ponta, care "până nu de mult avea o mică alergie la portocaliu, azi e rezervat la galben şi albastru".

"Vă doresc viaţă lungă şi, aşa cum se spune, împlinirea tuturor dorinţelor. Nu v-am adus niciun cadou, sunt un pic stânjenit pentru că la Congresul PNL preşedintele Kelemen ne-a adus un cadou (steagul secuiesc - n.r) care a fost primit cu simpatie şi respect. L-am perceput, l-am înţeles şi îl păstrăm foarte bine pentru că nu dai unui adversar steagul tău. Nu am fost niciodată duşmani, este foarte preţios pentru noi", a spus Antonescu, referindu-se la steagul secuiesc pe care l-a primit cadou de la liderul UDMR la Congresul PNL.

"Eu, spre deosebire din nou de premier, dar astăzi sunt singurele deosebiri pentru presa românească, eu am auzit tot ce a spus Raduly Robert. Tot, aparatul meu a mers. Pentru mine, care aud aşa de bine, în ciuda vârstei deja înaintate, oameni ca Raduly Robert sau Tamas Sandor pot spune orice. Nu pot fi de acord cu orice şi nu sunt, nu putem face împreună anumite lucruri şi nu le facem. Dar ei pot spune orice şi îi voi asculta întotdeauna cu interes şi fără umbră de duşmănie, pentru că sunt oameni alături de care la începutul anilor '90, în anii '90, în această ţară am fost împreună pentru a construi pas cu pas libertatea acestei ţări, democraţia acestei ţări", a mai spus Antonescu în faţa participanţilor la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc.

"Nu am alergie la nicio culoare şi aud bine tot ceea ce se spune", a subliniat liderul PNL în discursul susţinut de la tribuna Congresului UDMR, unde înaintea sa vorbise premierul Victor Ponta, care spusese  că respectă steagul secuiesc, aflat pe pupitru la discursurile unor reprezentanţi UDMR, dar care a fost luat când a vorbit Ponta, dar nu a vrut să fie acolo "ca să nu se creadă că e steagul PNL".

×
Subiecte în articol: crin antonescu congres udmr