x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: "Poziţia lui Ludovic Orban este singulară. Eşecul referendumului este asumat de USL, nu de PNL sau PSD"

Crin Antonescu: "Poziţia lui Ludovic Orban este singulară. Eşecul referendumului este asumat de USL, nu de PNL sau PSD"

06 Sep 2012   •   15:55
Crin Antonescu: "Poziţia lui Ludovic Orban este singulară. Eşecul referendumului este asumat de USL, nu de PNL sau PSD"

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu a negat cu vehementa faptul ca ar fi adus acuzatii la adresa PSD pe tema esecului referendumului, spunand ca PNL isi asuma impreuna cu PSD si PC, cu bune si cu rele, rezultatul referendumului de suspendare a lui Traian Basescu.

"Am vazut pe surse ca eu as fi adus acuzatii la adresa PSD. Nimic mai fals. Referendumul, suspendarea, cu bune, cu rele, cu reusite, cu nereusite este o chestiune asumata impreuna cu PSD, decontul favorabil, nefavorabil, al acestui politic il asumam impreuna cu PSD si PC, in USL. Toate lucrurile sunt intoxicari", a declarat liderul liberal

Referindu-se la declaratiile facute de Ludovic Orban, Crin Antonescu a declarat ca "ii doresc foarte multa sanatate. El a spus aceste lucruri si in interior. L-am intrebat ce am pierdut pe mana PSD, dar nu mi-a raspuns clar. Au fost foarte multi colegi care nu pun in discutie existenta USL, care au spus ca am avut succes la alegerile locale si nimeni nu a pus in discutie despartirea de PSD. Este pozitia domnului Orban, a exprimat-o, dar este singulara".

Totusi, Antonescu spune ca Orban nu risca nicio sanctiune in interiorul PNL, cel putin "nu cat sunt eu presedinte".

×
Subiecte în articol: ludovic orban crin antonescu alianta