x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: “Ştiu cum îl va chema pe viitorul prim-ministru – Victor Ponta!”

Crin Antonescu: “Ştiu cum îl va chema pe viitorul prim-ministru – Victor Ponta!”

22 Oct 2011   •   08:58

Invitat sambata la Consiliul National al PSD, presedintele PNL, Crin Antonescu s-a declarat convins ca USL va castiga alegerile in 2012 si ca Victor Ponta, presedintele PSD, va fi viitorul prim-ministru.

“Stiu foarte clar ca vom castiga alegerile si stiu cum il va chema pe viitorul prim-ministru: Victor Ponta', le-a spus Antonescu delegatilor la Consiliu, considerand ca tineretea lui Ponta este un atu, nu un dezavantaj si oferind exemplul lui Tony Blair.

Liderul PNL a sustinut ca nu mai are niciun dubiu in legatura cu viabilitatea si reusita proiectului USL, insa si-a avertizat partenerii de coalitie: “Dragi prieteni, ii batem, dar greul va incepe abia dupa aceea'.

El a declarat ca proiectul USL, un “demers politic fara precedent', a fost privit cu foarte mult scepticism si mare ostilitate de catre reprezentantii puterii. Antonescu a dat asigurari ca el si PNL vor fi alaturi de PSD “pana la capat'. “In acesta alianta am venit, si unii si altii, intregi si dorim, in acelasi timp, sa ramanem, si unii si altii, diferiti', a mai spus Antonescu.

×
Subiecte în articol: psd pnl crin antonescu ponta USL