x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Crin Antonescu: Votul privind suspendarea lui Traian Băsescu, vineri de la ora 17:00

Crin Antonescu: Votul privind suspendarea lui Traian Băsescu, vineri de la ora 17:00

05 Iul 2012   •   13:47
Crin Antonescu: Votul privind suspendarea lui Traian Băsescu, vineri de la ora 17:00

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a informat, joi, ca sedinta CCR privind avizul consultativ in cazul suspendarii presedintelui Traian Basescu va avea loc la ora 09:00, in timp ce votul asupra acestei masuri va avea loc intr-o sedinta programata tot vineri, de la ora 17:00.

Acesta nu a dorit sa ia in calcul o potentiala decizie intarziata a magistratilor de la Curtea Constitutionala.

"Nu stiu de ce aveti acest obicei pacatos de pune raul inainte. Eu cred ca este o decizie cat se poate de normala, conform prevederilor regulamentare pe care astazi presedintele Camerei, presedintele de sedinta, le-a si citat in plen. Nu e vorba in vreun fel din partea noastra de a constrange sau de a impune Curtii Constitutionale, asa este prevederea legala ca noi sa cerem un termen. CCR, care cunoaste regulamentul, a luat act de acest lucru si in mod absolut normal si-a fixat aceasta sedinta maine la ora 9,00, ceea ce inseamna in timp util. Eu, asa cum va spuneam, sunt convins ca toate aceste proceduri vor fi parcurse si de catre noi, dupa cum ati vazut, si de catre Curte, in modul cel mai legal si mai constitutional', a declarat Antonescu, potrivit Agerpres.

Liderul PNL a mai spus ca sedinta care prevede dezbaterile si votul asupra suspendarii va avea loc vineri, de la ora 17:00, presedintele Traian Basescu anuntandu-si prezenta.

×