x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Judecătorul Danileţ atacă din nou pe blog! Ultima "victimă" e premierul Victor Ponta

Judecătorul Danileţ atacă din nou pe blog! Ultima "victimă" e premierul Victor Ponta

06 Oct 2012   •   21:12
Judecătorul Danileţ atacă din nou pe blog! Ultima "victimă" e premierul Victor Ponta

 Judecătorul Cristi Danileţ, membru ales în Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), este extrem de activ în ultima perioadă, în special în mediul online. 
Zilele trecute ne-a expus un original punct de vedere referitor la persoana publică şi interesul public, exemplificând - printre altele - cu situaţia în care o persoană publică se deplasează la o toaletă publică.
Astăzi, preocupările domnului judecător vizează chiar instituţia din care face parte, respectiv CSM-ul. Danileţ este în dezacord cu premierul Victor Ponta în privinţa modului în care trebuie organizat CSM-ul, aşa că a scris un articol pe blog, pe care l-a anunţat însă şi printr-o postare pe Facebook.
Aceasta din urmă suna aşa: "Premierul spune ca CSM trebuie sa treaca sub controlul politicului pt a nu mai fi implicat in batalii politice. Eu cred ca e un non-sens sa spui ca `politicul tr sa controleze ceva pt a nu folosit politic`!!! Dar pt a nu ma implica in polemici inutile, am facut o trecere in revista a tuturor reglementarile existente. TOATE, subliniez TOATE, reglementarile sunt pt INDEPENDENTA organismelor de tipul consiliului judiciar". Cine doreşte să afle mai multe este invitat de judecător să citească articolul de pe blog, intitulat "CSM nu poate fi sub controlul Parlamentului".

×