x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2024   •   15:05
Cristian Popescu Piedone nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Municipiului București, a anunțat joi că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

„Îmi pare rău pentru familia mea, pentru copiii și nepoții mei, care au fost hărțuiți. Îmi pare rău pentru Nicușor Dan și pentru Gabriela Firea, cei care și-au făcut calcule privind retragerea mea. Îmi pare rău pentru toate ofertele care mi s-au făcut pentru a mă retrage din această cursă. Îmi pare rău pentru PUSL, pentru „căluțul” care a făcut senzație în București și în țară.

De aceea, astăzi vă anunț, cu regret pentru unii, cu fericire pentru alții. Nu, Cristian Popescu Piedone nu se retrage. Cristian Popescu Piedone merge la luptă împotriva tuturor atacurilor. Cristian Popescu Piedone va fi noul primar al Capitalei, după data de 9 iunie. Gabriela Firea este un fost primar, Nicușor Dan va fi un fost primar și cred că le-au mai rămas niște bani în conturile mandatarului financiar și îi vor folosi pentru o vacanță în care își vor povesti ce au făcut fiecare”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Sondajul CURS

Primarul în funcție al Capitalei, Nicușor Dan, care candidează pentru un nou mandat, se află „umăr la umăr” cu fostul edil Gabriela Firea, candidata PSD care încearcă să revină în fruntea urbei, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS în București, în perioada 31 mai - 4 iunie, având o marjă de eroare de până la +/-3.5%.

Opțiunile bucureștenilor arată în felul următor, potrivit sondajului CURS:

Nicușor Dan (independent susținut de USR – PMP – FD): 30%

Gabriela Firea (PSD): 29%

Cristian Popescu Piedone (PUSL): 16%

Sebastian Burduja (PNL): 13%

×